MB 2017

Hej medlemmar!

Dags igen, var med från början så du inte missar nåt.

Medlemsavgifter

Avgiften för 2017 ska betalas senast 28/2, den är densamma som förra året. Du ansvarar själv för att du betalar rätt avgift. Medlems- och träningskort skickas sedan ut med post. Därför är det viktigt att du meddelar ny adress vid ev. flytt.

Medlem (född -91 eller tidigare) 200 kr

Familj (max 2 vuxna samt barn på samma adress födda 2001 eller senare) 300 kr

Ungdom (födda -92 eller senare) 150 kr

 Träningsavgifter

Priser avser endurospåret och stora banan:

  • Dagavgift                             100:-
  • Prova-på licens inklusive dagavgift     150:-
  • Årskort medlem i HMCK       500:-
  • Årskort icke medlem             1000:-

Avgifter vid knattebanan för barn och ungdomar tom 12 år

  • Alternativ 1: om barn och målsman är medlem i HMCK är all körning avgiftsfri.
  • Alternativ 2: enstaka provkörningar, dagavgift 50:-.

BG-blankett medföljer brevet. Glöm inte att ange vem det är som betalt! OBS! Vi använder nu BG-konto: 896-8489 till medlems- och träningsavgifter.

Landsväg

Då Mittsverigebanan kommit på obestånd är det i dagsläget oklart om det går att hyra banan. Om allt ordnar sig kommer vi att hyra en fredag kväll ganska tidigt på året. Körningen är för alla medlemmar som vill prova på, det spelar alltså ingen roll vad du kör för typ av motorcykel. Det finns också möjlighet att köra på Fönebasen och nyckel till anläggningen finns på Bike Port. Avrostningen och Gökottan i SMC:s regi åker vi på. Några lördagsturer med Lars blir det också utöver tisdagsturerna. Vi funderar på att återuppta torsdagsturerna, för att fler ska ha möjlighet att delta i våra aktiviteter. Dessutom blir det kvällar med social samvaro (fikakvällar). Naturligtvis hänger vi på Silver Bullets körningar första tisdagen varje månad när säsongen startar.

Enduro

Vi fortsätter att köra i vinter, både tävlingar och för nöjes skull. Under våren blir det en Guldhjälmskurs. Kursen vänder sig till de yngre medlemmarna i klubben, upp till 12 år. Det blir fortsatt organiserade gemensamma träningar en gång varje månad. Eventuellt blir det en träningshelg med tränare, på annan plats. Klubbmästerskapet i enduro återkommer. Vi planerar en deltävling i Mittendurocupen i år igen.

Licens för att köra på HMCK-banan

Du måste ha en SVEMO-licens för att vara försäkrad när du kör på banan. Vad som gäller kan du läsa på baksidan av brevet.

Aktuell information om våra aktiviteter hittar du alltid på hemsidan www.hmck.se eller på Facebook Hudiksvalls Motorcykelklubb och Hudiksvalls Motorcykelklubb Enduro.

 

Styrelsen

Comments are closed.