Medlemsbrev 2020

Hej medlemmar!

Nu är det dags igen! Hoppas du vill fortsätta vara medlem i HMCK och då gäller det att vara med från början så du inte missar något. I år fyller klubben 50 år och det kommer vi att fira!

Medlemsavgifter

Avgiften för 2020 ska betalas senast 28/2. Du ansvarar själv för att du betalar rätt avgift. Medlemskort och eventuellt träningskort, skickas sedan ut med post. Därför är det viktigt att du meddelar ny adress vid ev. flytt. Meddela också om du bytt mejladress. Det gör du genom att mejla till klubben@hmck.se.

Medlem (född -94 eller tidigare) 300 kr

Familj (max 2 vuxna samt minst ett barn på samma adress födda 2005 eller senare) 400 kr

Ungdom (födda -95 eller senare) 200 kr

BG-blankett medföljer brevet. Glöm inte att ange vem du är som betalt och vad du betalt för! OBS! Ange M för medlem, F för familj, U för ungdom och ÅV/ÅU/ÅF för träningskort i rutan för meddelande/OCR-nummer.

BG-konto: 896-8489 till medlems- och träningsavgifter.

Landsväg

Som medlem kommer du även i år att få möjlighet att delta gratis i den avrostning som SMC arrangerar om den blir av. Det skulle vara trevligt om vi var några som tillsammans kunde åka på någon kurs arrangerad av SMC. Vill du veta mer titta in på SMC School/Knix. Lars Linderdahl kommer att försöka hålla i någon lördagstur. Eric Danielsson planerar för någon helgdagstur och kan också tänka sig att ta upp tisdags- eller torsdagsturer om intresse finns. Chattgruppen på Messenger för klubbens landsvägsåkare finns kvar, “HMCK Landsväg”, för att enkelt nå alla i klubben om du vill ha sällskap på din kvälls- eller dagstur. Silver Bullets fortsätter med sina körningar första tisdagen i månaden. Vi siktar på en gemensam körning på Mittsverigebanan tillsammans med NRS under säsongen. Har du lust att vara med och arrangera mejla klubben@hmck.se. Det känns också angeläget att bara träffas och umgås därför kommer det att bli några fikakvällar på Kåken. Vi kommer att vara med på Glada Hudik Summer Week även i år.

Enduro

Har du löst ut licens för 2020 måste du betala medlemsavgiften senast 28/2. Om det inte görs spärras din licens automatiskt från 1/3.

Det blir fortsatta körningar i vinter, både tävlingar och för nöjes skull. Under våren blir det troligtvis en Guldhjälmskurs. Kursen vänder sig till de yngre medlemmarna i klubben, från 7 år upp till 12 år. Är ni intresserade kontaktar ni Anna Wiberg via SMS 070 685 02 70. Vi har som målsättning att genomföra organiserade gemensamma träningar en gång varje månad och att försöka anordna en tjejdag. Eventuellt blir det en träningshelg med tränare riktat mot klubbens ungdomar. Klubbmästerskapet i enduro återkommer troligtvis. Premiärdeltävlingen i Mittendurocupen är bokad i maj. Vi kommer att hålla en funktionärskurs, intresserade kontaktar Lars Linderdahl 070 650 13 13. Angående försäkringsvillkor för körning på banan se information från SVEMO, finns på baksidan på brevet. Vi kommer att vara med på Glada Hudik Summer Week även i år.

Träningsavgifter

Priser avser endurospåret och stora banan:

Dagavgift                             100:-

Prova-på licens köps på https://www.provapasvemo.se/ 150:-

Årskort vuxen medlem i HMCK       500:-

Årskort ungdom upp t.o.m. 16 år 250:-

Årskort familj 1000:-

Årskort icke medlem             1000:- 

Avgifter vid knattebanan för barn och ungdomar tom 12 år

Alternativ 1: om barn och målsman är medlem i HMCK är all körning avgiftsfri.

Alternativ 2: enstaka provkörningar, dagavgift 50:-.

Aktuell information om våra aktiviteter hittar du alltid på hemsidan www.hmck.se eller på Facebook Hudiksvalls Motorcykelklubb och Hudiksvalls Motorcykelklubb Enduro.

Styrelsen

Comments are closed.